Agendă handbalistică

Scandal la partida de la Cernavodă, pregătiri pentru derby-ul de sâmbătă

386
Scandal la partida de la Cernavodă, pregătiri pentru derby-ul de sâmbătă - scandal-1474564618.jpg

Articole de la același autor

Incidente la partida dintre CS Axiopolis Cernavodă și CSS Galați, contând pentru prima etapă a Campionatului Național de handbal juniori II, disputată la Cernavodă și încheiată cu scorul de 31-31 (16-16). Arbitrii Adrian Georgescu și Mihai Moldoveanu, ambii din Constanța, au întocmit, la final, un raport suplimentar, care a fost supus analizei la ultima ședință a Comisiei Centrale de Disciplină din cadrul FRH. 


Astfel, membrii comisiei au decis sancționarea jucătorului Sabin Chirică, de la CS Axiopolis, cu două etape de suspendare, începând cu data 21 septembrie, pentru comportare neregulamentară gravă în ultimele 30 de secunde de joc. De asemenea, în ceea ce privește sesizarea arbitrilor în legătură cu prezența spectatorilor în sală, cazul va fi judecat de către Comisa Centrală de Competiții.


Tot Comisia Centrală de Disciplină a FRH a decis, după analiza raportului suplimentar al arbitrilor Octavian Fînață și Ștefan Hendrea, delegați la partida dintre echipele CSU Suceava și HC Dobrogea Sud, din etapa a patra a Ligii Naționale masculine, ca jucătorul Sebastian Polocoșer, de la CSU Suceava, să fie penalizat cu suma de 500 lei, pentru comportare nesportivă grosolană (mai exact, un pumn în față aplicat lui Zoran Nikolic). 


Partida dintre HC Dobrogea Sud și HC Odorhei, contând pentru etapa a cincea a LN masculine de handbal, va fi arbitrată de brigada Robert Harabagiu/Silviu Stănescu, ambii din Moreni. Întâlnirea cu statut de derby va avea loc sâmbătă, 24 septembrie, de la ora 16.00, fiind transmisă în direct, de la ora 16.00, de TVR 1. 


Runda a început miercuri seară, odată cu disputarea partidei Dinamo București - CSM Făgăraș, scor 36-24. 


Tot în aceeași etapă a LN, brigada constănțeană Georgescu/Moldoveanu va oficia, sâmbătă, la meciul AHC Dunărea Călărași - CSU Suceava, transmis în direct de TVR 1, de la ora 11.00.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5598 secunde