HC Dobrogea Sud ll debutează, astăzi, în Divizia A

223
HC Dobrogea Sud ll debutează, astăzi, în Divizia A - hcdobrogea-1473957467.jpg

Articole de la același autor

Astăzi, începe noul sezon al Diviziei A la handbal masculin, competiție la care vor lua startul și două echipe din Constanța.

După ce HC Dobrogea Sud a reușit să promoveze sezonul trecut în Liga Națională, anul acesta a fost înscrisă în campionat echipa secundă a clubului. HC Dobrogea Sud ll va fi antrenată de fostul jucător al HCM Constanța în perioada de glorie, muntenegreanul Aleksandar Adzic, și va întâlni, de la ora 17, în primul meci al echipei din istorie, pe ACS Atletico Alexandria. Adzic se va putea baza pentru această partidă pe jucătorii tineri care au activat sezonul trecut la prima formație, dar și pe cei care nu au prins destule minute în actuala ediție a Ligii Naționale. Printre aceștia, se numără Claudiu Subțirică, Alexandru Bologa, Bogdan Munteanu, Dan Vasile, Cornel Culea, Raul Manoilă sau Dusko Celica, bosniacul revenit după o perioadă de covalescență.

Președintele-jucător al clubului dobrogean, Ionuț "Rudi" Stănescu, declară că este primordial pentru jucătorii tineri să evolueze cât mai mult și să progreseze, pentru a deveni piese de bază în angrenajul echipei mari, în următoarele ediții de Ligă Națională: "Sunt tineri, ambițioși și dornici să-și arate calitățile. Sunt sigur că, în doi-trei ani, vom putea culege roadele acestui proiect din liga secundă. Era foarte important pentru noi să ne asigurăm și viitorul, iar în perspectiva acestui lucru, le-am oferit șansa de a evolua împotriva unor adversari mai experimentați ca ei. Nu va fi foarte ușor, dar trebuie să profite de ocazia și încrederea oferită".

v v v

Cea de-a doua echipă de la malul mării participantă în DA este HC Farul, care va juca, sâmbătă, de la ora 13.30, în deplasare, cu CSU Danubius Galați. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5797 secunde