Galerie foto / Înfrângere pentru HC Dobrogea, în prima etapă a Ligii Naționale

303

Articole de la același autor

HC Dobrogea Sud Constanța a fost învinsă, ieri, în Sala Sporturilor, de CSU Politehnica Timișoara, scor 25-26 (13-13), în prima etapă a Ligii Naționale de handbal, ediția 2015-2016.


Scorul la pauză a fost egal, 13-13, în mare parte mulțumită evoluției uluitoare a portarului oaspeților Daskaloski, care a parat zeci de aruncări ale jucătorilor constănțeni, indiferent că au fost de pe semicerc, șapte metri sau nouă metri.


Actul secund a aparținut gazdelor, însă nu pentru mult timp, portarul Daskaloski și-a continuat recitatul în fața experi-mentaților George Buricea, Laurențiu Toma sau Predrag Vujadinovic. Cu opt minute înainte de final, Timișoara s-a desprins la trei goluri pe tabelă, însă suporterii constănțeni nu și-au pierdut speranța. Două goluri marcate de Vujadinovic și Branko Angelovski aduceau Constanța la distanță de un gol. Laurențiu Toma a ratat un 7 metri și o aruncare din extremă în ultima secundă, iar jucătorii Timișoarei au pornit hora bucurie, în sala din Constanța. Următoarea etapă este programată pe 7 septembrie, când dobrogenii se vor deplasa pe terenul celor de la CSM Făgăraș.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.7227 secunde