Început promițător de sezon pentru HC Dobrogea Sud

370
Început promițător  de sezon pentru  HC Dobrogea Sud - inceputbun-1471364934.jpg

Articole de la același autor

Echipa de handbal masculin HC Dobrogea Sud a revenit din cantonamentul din Serbia și a luat parte la Cupa Municipiului Vaslui, alături de alte cinci formații din Liga Națională.

Trupa lui Djordje Cirkovic a fost repartizată în Grupa Roșie și nu a avut nicio problemă împotriva celor de la HC Vaslui (37-32) și CSU Suceava (44-30), terminând pe prima poziție. În cealaltă serie, cea Albastră, Dunărea Călărași a câștigat ambele partide disputate, contra celor de la CSU Suceava (32-27) și CSM București (30-25). În urma celor două ierarhii, HC Dobrogea Sud și Dunărea și-au disputat trofeul. Câștig de cauză a avut echipa constănțeană, care s-a impus cu scorul de 30-27 (14-10), la capătul unei partide în care Ionuț "Rudi" Stănescu a fost desemnat cel mai bun portar al competiției, iar veteranul în vârstă de 41 de ani, Dalibor Cutura a câștigat premiul cuvenit celui mai tehnic jucător al turneului.

v v v

În perioada 23-28 august, HC Dobrogea Sud va lua parte la un turneu internațional foarte puternic, tot în Serbia, unde va avea adversari de calibru european, precum Pick Szeged (Ungaria), HC Meshkov Brest (Belarus), RK Nexe (Croația), Partizan Belgrad (Serbia) și RK Metalurg Skopje (Macedonia).

Primul meci din Liga Națională este programat pe 31 august, pe teren propriu, împotriva celor de la CSU Politehnica Timișoara.

v v v

Vineri, 19 august, de la ora 18.30, la Sala Sporturilor din Constanța, echipa de la malul mării va disputa o partidă amicală în compania celor de la AHC Dunărea Călărași, în care vor fi prezentați jucătorii ce vor ataca trofeul Ligii Naționale. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6168 secunde