Roxana Manu, finalista turneului Dema Cup de la Sofia

319
Roxana Manu,  finalista turneului Dema Cup de la Sofia - roxanamanu-1471365034.jpg

Articole de la același autor

În perioada 8-12 august, pe zgura de la Sofia (Bulgaria), s-a disputat turneul de tenis Dema Cup, de nivel Grade 5, în probele de simplu și dublu, masculin și feminin.

Surpriza plăcută a turneului a fost jucătoarea Carmen Roxana Manu, din Constanța, care a reușit un parcurs exemplar până în ultimul act al competiției, unde a fost învinsă de favorita publicului Elizabeth Danailova, din Bulgaria, scor 1-6, 3-6. Până în finală, sportiva legitimată la LPS Constanța și antrenată de Mircea Gallan a trecut pe rând de Alexandrina Chinikova (Bulgaria), scor 6-0, 6-3, apoi de belgianca Victoria Kalaitzis (fav. 8), cu 5-7, 6-4, 7-5, de favorita numărul 3, din Turcia, Zeynep Erman, scor 6-3, 6-4, și în semifinale de favorita numărul 2, rusoaica Daria Lukyanova, scor 6-4, 2-6, 6-3.

În proba de dublu, Manu a făcut pereche cu britanica Aleksandra Topalovic, însă cele două au fost eliminate, în sferturile de finală, de către perechea turcă Ipek Oz/Irem Soylu, scor 3-6, 1-6.

În proba masculină, românul Filip Jianu, favoritul principal al turneului, a defilat pe tabloul de simplu, înșirându-și rând pe rând adversarii în drumul către trofeu fără a ceda vreun set. În finală, Jianu a dispus de un alt jucător din România, Vladislav Melnic, scor 6-2, 6-4. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.604 secunde