Jucătoarea de tenis a fost otrăvită intenționat sau nu? Polițiștii au demarat o anchetă

155
Jucătoarea de tenis a fost otrăvită intenționat sau nu? Polițiștii au demarat o anchetă - tenis-1470918380.jpg

Articole recomandate

Experții medicali spun că informațiile potrivit cărora jucătoarea de tenis Gabriella Taylor ar fi fost otrăvită în mod intenționat sunt exagerate.

Specialiștii spun despre jucătoarea de tenis în vârstă de 18 ani care s-a îmbolnăvit în timpul turneului de la Wimbledon că este foarte puțin probabil ca ea să fi fost otrăvită.

Poliția a demarat o anchetă penală după ce jucătoarea de tenis Gabriella Taylor ar fi fost infectată în mod intenționat cu leptospiroza, o bacterie infecțioasă.

Taylor a fost nevoită să se retragă în sferturile de finală de la Wimbledon, după ce s-a simțit extrem de rău și a petrecut patru zile la terapie intensivă, ea fiind diagnosticată cu leptospiroza: o boală care se manifestă prin febră, intoxicație, cefalee, dureri musculare.

Mama jucătoarei spune că această boală este extrem de rară în Marea Britanie și avansează ipoteza conform căreia, fata ei a fost otrăvită. Adică băuturile ei în timpul meciului erau nesupravegheate, iar cineva i-ar fi contaminat băuturile.

Un medic a spus pentru The Guardian, că este o exagerare. Dacă cineva ar fi vrut să facă într-adevăr acest lucru, cu siguranță că alegea altă metodă de otrăvire.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5476 secunde