Săptămâna jocului la dublu, la Tenis Club Idu Mamaia

487
1
Săptămâna jocului la dublu, la Tenis Club Idu Mamaia - tenisclubiducupacelco8-1470754565.jpg

Articole de la același autor

Terenurile de zgură de la Tenis Club Idu au găzduit meciurile celei de-a șaptea ediții a turneului Platinum Mamaia - Cupa Head, dedicată exclusiv probei de dublu pentru amatori, competiție coordonată de Circuitul Tenis Partner. Sportivii s-au putut înscrie

la maxim două probe de dublu, în cele opt nivele de joc.

Nivelul 5 a fost format din patru cupluri care au jucat în format grupă, fiecare cu fiecare, în urma cărora s-a stabilit ierarhia finală. Cei mai buni s-au dovedit Alexandru Antoniu și Kaan Sali, victorioși în toate cele trei partide disputate.

Tot la nivel 5, dublu mixt, în sistem eliminatoriu, s-au impus Anne-Marie Grecu și Răzvan Radu, scor 6-4, 7-5, în fața perechii Marian Cioată/Ioana Dragomir.

La nivelul 6 (grupă+eliminatoriu), dublu, au fost înscrise 14 cupluri, iar competiția a fost câștigată de Mădălin Darie și Daniel Popescu. Cei doi i-au învins în finală pe Gabriel Coșoreanu și Sorin Sîrbu, scor 6-3, 6-3.

La nivelul intermediar 5,5, în format eliminatoriu, au câștigat sportivii Răzvan Radu și Marian Cioată, scor 7-5, 6-4, împotriva perechii formate din Ion Grosu/Adriana Simona Goiu. Meci foarte echilibrat în ultimul act al nivelului 7 (grupe+eliminatoriu), unde Ma-rius Goiu și Gheorghe Tudor au câștigat greu în fața cuplului Florin Trestioreanu/Geno Mitev, scor 6-2, 4-6, 11-9.

La intermediar 6,5, eliminatoriu, Marius Goiu și Ion Grosu au profitat de neprezentarea oponenților din finală, Laurențiu Tufescu și Fla-vius Stan.

Nouă perechi au fost prezente și la nivelul 8 (grupe+eliminatoriu), însă cea mai bună a fost aceea compusă din Mihai Ungureanu și Bogdan Crețu, care i-au învins greu, în finală, scor 6-4, 6-7, 17-15, pe Geno Mitev și Alexandru Croitoru.

La ultimul nivel intermediar 7,5 (eliminatoriu), Dinu Nica și Alexandru Dragomir au fost cei mai buni. Aceștia au bătut în finală perechea Doru Timaru/Dragoș Vasilescu, scor 6-2, 3-6, 10-5.

Cele mai bune formații ale nivelurile de joc au primit din partea organizatorilor diplome, trofee, vouchere, seturi de mingii și seturi HEAD.

v v v

Reamintim că, în perioada 15-21 august, tot la Tenis Club Idu, va avea loc cea de-a 27-a ediție a International Veterans Champs of Romania-Comvex, unul din cele mai puternice turnee destinate veteranilor din România. Aproximativ 170 de sportivi sunt înscriși pe tablourile de simplu, dublu și dublu mixt, iar premiile totale oferite de organizatori ajung la 10.000 de dolari. 

Comentează știrea

Razvan Radu
26 august 2016
Tenis

Marian Cioata este un urs pe terenul de tenis, un antitalent innascut. Eu am fost cel care a tras echipa in sus, o demonstreaza finala pe care am castigat-o impotriva lui la dublu mixt. Sunt cel mai bun din Constanta. Eu sunt ca un taur, in timp ce Marian Cioata e ca un bou.

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.374 secunde