HC Dobrogea Sud s-a reunit. Care sunt noutățile din lot

618

Articole de la același autor

HC Dobrogea Sud Constanța și-a prezentat oficial, la sfârșitul săptămânii trecute, la Sala Sporturilor, lotul cu care va ataca titlul național în acest sezon. 


Antrenorul Djordje Cirkovic a avut la primul antrenament 19 handbaliști: Rudi Stănescu, Dane Sijan, Dan Vasile, Laurențiu Toma, George Buricea, Bogdan Săulescu, Dalibor Cutura, Predrag Vujadinovic, Mladen Rakcevic, Branislav Angelovski, Alexandru Bologa, Bogdan Munteanu, Răzvan Enescu, Claudiu Subțirică, Dusko Celica, Nikola Crnoglavac, Zoran Nikolic, Bogdan Moisă și Dragoș Soare. Au lipsit doar Ionuț Nistor și Cornel Culea, aflați la loturile naționale ale României. 


Clubul de la malul mării a renunțat în această vară la trei jucători, Alin Pleșca, Sergiu Todică și Cristian Bodnărescu, dar au fost aduși în schimb șapte handbaliști, pentru a forma o echipă competitivă: Dusko Celica (ThSV Eisenach), Nikola Crnoglavac (Tatabanya), Zoran Nikolic (Vojvodina), Bogdan Moisă (Știința Bacău), Ionuț Nistor (Energia Târgu Jiu), Dane Sijan (Mors Thy) și Dragoș Soare (HC Vaslui).


Peste o săptămână, dobrogenii vor pleca în cantonament în Serbia, în localitatea Zlatar, locul în care se pregătea și fosta echipă a Constanței, HCM. 


Unul din artizanii acestei echipe, Laurențiu Toma, dorește ca, în noul sezon, HC Dobrogea să se lupte la titlu și să îi facă pe suporteri mândri de evoluțiile echipei. 


"Obiectivul încă nu a fost fixat, dar noi vom încerca să câștigăm toate partidele pentru a ne putea bate la titlu. După cum ne cunoaște toată lumea, vom aborda toate partidele doar la victorie. Chiar dacă Minaur Baia Mare și Energia Târgu Jiu s-au retras din campionat, vom avea concurență serioasă. Toate echipele au adus jucători noi, s-au întărit serios, Dinamo, Steaua, CSM București, oricare dintre aceste echipe poate lua titlul. Lumea așteaptă să ne vadă din nou în prima ligă, după un sezon greu, din punct de vedere psihic, în cel de-al doilea eșalon al handbalului românesc. Ne-am încărcat bateriile și suntem pregătiți să începem noul sezon. Vrem să îi facem pe suporterii noștri mândri de noi, prin evoluțiile pe care le vom avea. Au fost tot timpul alături de noi și le mulțumim sincer pentru sprijinul oferit", a declarat extrema Laurențiu Toma. 


Antrenorul sârb Djordje Cirkovic s-a declarat dezamăgit de atitudinea lui Cristian Fenici, care s-a răzgândit și a semnat prelungirea contractului alături de Poli Timișoara. 


"Avem o echipă cu șapte jucători noi și trebuie să îi integrăm cât mai rapid în colectivul formației. Faptul că Fenici nu a mai ajuns la Constanța este strict problema lui, să fie sănătos. Vom încerca să ne descurcăm cu ce avem la dispoziție, cu Angelovski și Cutura. Obiectivul nostru este clasarea echipei pe unul din primele trei locuri. Nu ne putem prezenta la antrenamente și să ne propunem locul trei. Vom juca la victorie toate partidele, nu stă în caracterul nostru să ne mulțumim cu puțin", a declarat Cirkovic. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4891 secunde