Cristina Neagu, cea mai bună handbalistă din lume

143
Cristina Neagu, cea mai bună handbalistă din lume - cristinaneagu-1465483914.jpg

Articole de la același autor

Jucătoarea de handbal Cristina Neagu, legitimată la Buducnost Podgorica, a fost desemnată, ieri, în cadrul unei anchete lansate de Federația Internaționale de Handbal, ca fiind cea mai valoroasă handbalistă a anului 2015. Cristina a câștigat detașat trofeul, primind peste 50% din voturile specialiștilor media internaționali și un procentaj covârșitor de 72% din partea fanilor sportului pe semicerc. Este a doua oară când interul stâng al naționalei primește această distincție, după succesul din 2010.


Anul trecut a fost unul de succes pentru jucătoarea în vârstă de 27 de ani, care a reușit să obțină trofeul Ligii Campionilor cu formația din Muntengru, titlul de golgeter al Ligii Campionilor (102 goluri, la egalitate cu Andrea Penezic) și a condus magistral naționala României către bronzul mondial din Danemarca, unde a fost desemnată cea mai bună jucătoare a turneului și golgeterul competiției (63 de goluri).


"Sunt mândru de performanța Cristinei și sunt convins că o națiune întreagă va fi alături de ea și de coechipierele ei în luna august, la Jocurile Olimpice de la Rio, unde echipa națională de handbal feminin va reprezenta sporturile de echipă din România", a declarat Alexandru Dedu, președintele Federației Române de Handbal.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5177 secunde