HC Dobrogea Sud, victorie la București. Vine vacanța!

239
HC Dobrogea Sud, victorie la București. Vine vacanța! - hcdobrogea-1463593981.jpg

Articole de la același autor

Echipa de handbal masculin HC Dobrogea Sud Constanța s-a impus ieri, în deplasare, pe terenul celor de la CSM București II, scor 49-35, în ultima etapă a Diviziei A, Seria A.

A fost victoria cu numărul 24 pentru elevii lui Djordje Cirkovici din tot atâtea partide disputate, constănțenii îndeplinindu-și astfel obiectivul de a parcurge eșalonul secund fără greșeală. Pro-movați în Liga Națională cu maximum de puncte și cu peste 1.000 de goluri marcate, medaliați cu bronz în Final Four-ul Cupei României, dobrogenii termină un sezon lung în care s-au făcut eforturi considerabile ca echipa să ajungă din nou acolo unde îi este locul, în fruntea handbalului românesc.

"În zilele următoare, băieții vor lua vacanță. Suntem o echipă cu mulți jucători străini și este normal pentru ei să petreacă aceste zile de pauză cu familia. Va fi o vacanță bine meritată, după un sezon foarte obositor. Ne reîncărcăm bateriile pentru a fi apți 100% în următoarea ediție din Liga Națională", a declarat președintele-jucător Ionuț "Rudi" Stănescu.

v v v

Tot în ultima etapă, HC Farul Constanța va juca, sâmbătă, de la ora 11, la Sala Sporturilor, împotriva celor de la CS Vicov Bucovina (locul 9). În cazul în care elevii lui Eden Hairi se vor impune sâmbătă, iar HC Buzău pierde acasă disputa cu Știința Bacău, HC Farul va încheia competiția pe locul 4. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.7321 secunde