Divizia A la handbal masculin

HC Farul caută revanșa în partida cu CSU Suceava

166
HC Farul caută revanșa în partida cu CSU Suceava - hcfarul-1462465695.jpg

Articole de la același autor

Echipa de handbal masculin HC Farul Constanța va juca, astăzi, de la ora 11, la Sala Sporturilor, în compania ocupantei locului trei în clasament, CSU Suceava, în etapa a XXlV-a a Diviziei A, Seria A.

După ce au sărbătorit Paștele alături de familii, jucătorii pregătiți de Eden Hairi s-au întors rapid în sala de antrenamente pentru a fi în formă maximă la întâlnirea cu sucevenii, în cursa lor pentru clasarea pe locul patru la finalul sezonului. Pentru ca acest lucru să se întâmple, calculele sunt următoarele: HC Farul câș-

tigă ultimele trei partide, cu CSU Suceava, LPS Piatra Neamț (locul 8) și CS Vicov Bucovina (locul 9), iar apoi va rămâne la mâna rezultatelor. HC Buzău, principala contracandidată, va da piept în ultimele două etape cu cele mai valoroase echipe din campionat, HC Dobrogea Sud și Știința Bacău, iar șansele ca buzoienii să le câștige sunt minime.

Constănțenii au de luat o revanșă după partida tur, în care CSU Su-ceava nu a dat nicio șansă "marinarilor", la capătul unei partide fără istoric, terminată cu scorul de 35-24 (22-13).

v v v

În această etapă, HC Dobrogea Sud stă, urmând să joace pe 15 mai, cu HC Buzău.

Clasament: 1. HC Dobrogea Sud (66 p), 2. Știința Bacău (56 p), 3. CSU Suceava (50 p), 4. HC Buzău (46 p), 5. HC Farul (43 p), 6. Poli Unistil Iași (39 p). 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5054 secunde