HC Dobrogea va sărbători, sâmbătă, promovare în fața propriilor fani

160
HC Dobrogea va sărbători, sâmbătă, promovare în fața propriilor fani - hcdobrogea-1461339853.jpg

Articole de la același autor

Sâmbătă, de la ora 11, în Sala Sporturilor, echipa de handbal HC Dobrogea Sud Constanța o va întâlni pe CSU Târgoviște, într-o partidă contând pentru etapa a XXlll-a, a Diviziei A, Seria A.


Elevii pregătiți de Djordje Cir-kovici au promovat matematic în Liga Națională etapa trecută, iar în partida cu CSU Târgoviște vor sărbători alături de fani această performanță dar și locul 3 ocupat în Cupa României. Biletul de ac-ces pentru suporteri costă 5 lei.
Partida tur a fost câștigată de constănțeni cu scorul de 52-18 (24-7).


Celelalte partide ale etapei: CSM Cimentul Bicaz - Poli Unistil Iași, LPS Piatra Neamț - CS HC Buzău, CSU Suceava - CSM București ll și Știința Bacău - ACS Atletico Alexandria.


În cadrul aceleiași etape, HC Farul Constanța joacă duminică, de la ora 14, în deplasare pe terenul celor de la GSIP Moreni. Marinarii își continuă lupta de la distanță cu HC Buzău pentru locul 4 din clasament și nu concep un pas gre-șit în partida de duminică.


Meciul din tur disputat între cele două echipe s-a terminat cu victoria elevilor lui Eden Hairi, scor 40-26 (21-10).


Clasament: 1. HC Dobrogea Sud (63 p), 2. Știința Bacău (50 p), 3. CSU Suceava (47 p), 4. HC Buzău 2012 (43 p), 5. HC Farul Constanța (40 p), 6. Poli Unistil Iași (36 p).


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.2962 secunde