Au ratat întâlnirea cu istoria! HC Dobrogea, eșec dramatic în semifinalele Cupei României

309
Au ratat întâlnirea cu istoria! HC Dobrogea, eșec dramatic în semifinalele Cupei României - auratat-1460739807.jpg

Articole de la același autor

Echipa de handbal HC Dobrogea Sud Constanța a pierdut dramatic, vineri, meciul din Sala Polivalentă din Brăilă, scor 24-26 (12-10), în fața celor de la CSM București, în semifinalele Cupei României, o formație pe care a condus-o la un moment dat și cu patru goluri.

Începutul de partidă a fost unul echilibrat, primul gol picând în poarta constănțenilor în minutul 5. Odată cu trecerea timpului, handbaliștii constănțeni au reușit să-și găsească ritmul optim și au închis toate culoarele adversarilor, împinși de la spate și de numeroasele intervențiilor inspirate ale portarului Ionuț Stănescu. Jocul a decurs conform planului și pe faza de atac, unde veteranii Vujadinovici, Toma și Cutura au fructificat cu brio majoritatea ocaziilor create. Pauza a găsit echipa din Constanța în avantaj de două goluri, scor 12-10.

În repriza secundă, lucrurile s-au schimbat. Elevii lui Djordje Cirkovici au intrat parcă mai relaxați în teren și nu au fost în stare să profite de situațiile de superioritate numerică avute. CSM București a arătat mai multă luciditate în joc și i-a pedepsit pe constănțeni, care au dus toată partida în opt oameni, Stănescu, Vujadinovici, Toma, Buricea, Rakcevici, Anghelovski, Cutura și foarte puțin timp Săulescu. În minutul 42, CSM București reușea să treacă pentru prima dată în avantaj, scor 17-16.

Finalul de partidă i-a găsit pe elevii lui Sundovski mai proaspeți și mai inspirați în fața porți, impunându-se la capătul unei partide extrem de echilibrate.

Cealaltă semifinală, dintre Dunărea Călărași și Steaua București, s-a disputat vineri, după închiderea ediției.

Finala mare se joacă sâmbătă, de la ora 17.30, în direct la Digi Sport 2, învingătoarea calificându-se în Cupa EHF.  

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.9586 secunde