Campionatul Național de tenis de masă, în week-end, la Constanța

223
Campionatul Național de tenis de masă, în week-end, la Constanța - campionatul-1460739893.jpg

Articole de la același autor

Sâmbătă, în sala de sport a Liceului cu Program Sportiv "Nicolae Rotaru" din Constanța, va avea loc Campionatul Național de tenis de masă pe echipe, destinat seniorilor, Superliga feminină și Divizia B masculină, runda semifinală, manșa retur.

Antrenorii de la CS Farul, Viorel Filimon și Elena Sebe, au desemnat câte șase sportivi pentru fiecare competiție. La masculin, vor fi prezenți Bogdan Simion, Sedan Orazali, Vlad Albu, Ion Danilov, Emir Culpedin și Bogdan Postudor, dintre care doar trei vor evolua în week-end. Constănțenii au terminat turul Diviziei B pe prima poziție a seriei din care fac parte, înregistrând cinci victorii din cinci posibile, setaveraj 30-5.

De partea cealaltă, în Superliga feminină vor evolua Anamaria Sebe, Alina Zaharia, Olga Bliznet, Mihaela Plăeașu, Timeea Urszuly și Bianca Crișan. La fel ca la băieți, doar trei dintre ele vor juca sâmbătă. Fetele de la CS Farul au terminat prima parte a sezonului pe locul secund, la egalitate de puncte cu lidera CS Politehnica Iași și CS Dumbrăvița.

La acest turneu, vor mai fi prezente și sportivele de la LPS "Nicolae Rotaru" Constanța: Alina Sandul, Alexandra Holbură, Andreea Dudescu și Claudia Caragea. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 06 Aprilie 2016
Stire din Sport : Medalie de argint pentru LPS Constanța
Pagina a fost generata in 1.5869 secunde