Trupa lui Filimon caută în Suedia biletele pentru JO de la Rio

357
Trupa lui Filimon caută în Suedia biletele pentru JO de la Rio - trupa-1460135358.jpg

Articole de la același autor

Lotul național de tenis de masă al României a plecat, vineri seară, spre Halmstad (Suedia), acolo unde, săptămâna viitoare, va avea loc turneul de calificare pentru Jocurile Olimpice de la Rio. Din echipa Româ-niei, nu lipsesc constănțenii Eliza Samara, Viorel Filimon și Andrei Filimon, alături de Dana Dodean, Bernadette Szocs, Ovidiu Ionescu, Hunor Szocs și Adrian Crișan. La Rio vor ajunge cei mai buni 10 jucători din probele masculină și feminină. 


Andrei Filimon, ajuns acum la 38 de ani, este de o săptămână antrenorul lotului național masculin de seniori, făcând astfel echipă cu tatăl său, Viorel Filimon, care se ocupă de destinele echipei feminine de senioare. 


"Va fi o competiție foarte dificilă, ce se va întinde pe durata a cinci zile și unde vor fi prezenți cei mai buni sportivi. Vor fi și mulți jucători naturalizați, în special asiatici. Este foarte cunoscută această practică a echipelor naționale din Europa. Asiaticii sunt de fel foarte meticuloși și muncitori, așa că ne dorim foarte mult să îi învingem. Pentru asta trebuie să fim foarte serioși și să muncim de două ori mai mult. Și Europa dispune de numeroase talente, însă aici tentațiile sunt uneori prea mari. Ca să reușim în ce ne pro-punem, trebuie să renunțăm la multe lucruri din jurul nostru care ne-ar perturba concentrarea și progresul", a declarat, pentru "Cuget Liber", antrenorul lotului feminin, Viorel Filimon. 


Elizabeta Samara, Bernadette Szocs și Hunor Szocs au fost eliminați în turul secund al calificărilor turneului de la Doha (Qatar), la sfârșitul lunii martie, însă Viorel Filimon nu își face griji referitoare la psihicul sportivilor. 


"Toată lumea este foarte motivată și încrezătoare. Nu se mai gândește nimeni la ce s-a întâmplat în Qatar. Eliza și Bernie erau campioanele de anul trecut și eram obligați să ne prezentăm pentru a nu pierde punctele câștigate atunci. Nu am avut un obiectiv fix, mai ales că au fost prezente și China, și Japonia", a completat Viorel Filimon.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 06 Aprilie 2016
Stire din Sport : Medalie de argint pentru LPS Constanța
Pagina a fost generata in 0.5426 secunde