Campionatele Naționale de tenis de masă - juniori

Medalie de argint pentru LPS Constanța

167
Medalie de argint pentru LPS Constanța - medalie-1459878149.jpg

Articole de la același autor

Principala echipă de băieți a LPS Constanța a reușit să obțină medalia de argint la Campionatul Național de tenis de masă pe echipe, juniori 1, de la Câmpulung.

În grupa finală, elevii lui Stelian Hașoti au reușit să treacă, scor 4-2, de CS Pristavu Câmpulung 2, și cu același scor de CSM Buzău, fiind înfrânți doar de CS Pristavu Câmpulung 1, scor 2-4.

LPS Constanța, echipă formată din Cristian Pletea, Paul Mladin și Alexandru Chiriță, a terminat competiția în spatele celor de la CS Pristavu Câmpulung, iar pe poziția a treia s-a clasat formația CSM Buzău.

La finalul aceleiași competiții, LPS Con-stanța 2 s-a clasat pe poziția 12, iar CS Farul Constanța, pe locul 16.

În proba feminină, titlul a fost obținut de LPS Slatina, în timp ce echipa LPS Constanța, în componența Mihaela Plăeașu, Andreea Postudor și Ecaterina Smiganovscaia, s-a clasat în imediata apropiere a podiumului, locul 4, după ce nu a izbutit să obțină vreo victorie în grupa finală: 0-4 cu LPS Slatina, 2-4 cu Romgaz Mediaș și 1-4 cu CSM Bistrița (vicecampioana).

Celelalte echipe din Constanța angrenate din întrecerea feminină au avut clasări modeste: CS Farul 1 a terminat pe locul 7, LPS Constanța 2 - locul 11, iar CS Farul 2 - locul 14. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.0463 secunde