Gimnastele, verificare utilă înaintea Turneului Preolimpic. O constănțeancă, notă mare la paralele

203
Gimnastele, verificare utilă înaintea Turneului Preolimpic. O constănțeancă, notă mare la paralele - gimmastele-1459878199.jpg

Articole de la același autor

"Triunghiularul" de gimnastică artistică desfășurat, zilele trecute, la Mouscron (Belgia), a luat sfârșit. Echipa României de senioare, formată din constănțencele Cătălina Ponor și Ionela Holbură, alături de Dora Vulcan, Diana Bulimar, Silvia Zarzu și Andreea Iridon, a încheiat concursul pe poziția a doua, cu un total de 219.200 puncte, în spatele Belgiei (222.900), dar înaintea Germaniei (215.2450).

Fetele conduse de antrenorii Lucian Sandu și Adela Popa au făcut, în general, un concurs bun, obținând cel mai mare punctaj în trei din cele patru aparate (sărituri, bârnă și sol). Ca de obicei, rezultatele de la paralele ne-au tras în jos, însă un lucru îmbucurător este faptul că cea mai mare notă pe acest aparat, dintre gimnastele României, i-a aparținut Ionelei Holbură (15 ani), de la CS Farul, care a primit 13.100 puncte.

Cele trei naționale se vor afla din nou față în față, în perioada 16-22 aprilie, la Rio, în cadrul Turneului Preolimipic, unde se vor mai duela cu echipele Braziliei, Franței, Australiei, Coreei de Sud și Elveției, pentru calificarea la Jocurile Olimpice. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.8148 secunde