Cătălina Ponor: "Vreau să ajung la JO de la Rio!"

286
Cătălina Ponor:

Articole de la același autor

Gimnasta constănțeană Cătălina Ponor a declarat, ieri, că este optimistă în ceea ce privește clasarea echipei României în primele patru locuri la turneul de recalificare, din perioada 16-18 aprilie, care va asigura participarea la Jocurile Olimpice de la Rio. 


"Eu văd România în primele patru locuri. Cheia este un concurs curat și fără ratări. Nu ne gândim încă la Jocurile Olimpice, ci doar la acest pas greu. Nu am mai fost în situația aceasta, dar zic eu că va fi bine", a declarat, pentru Agerpres, Cătălina Ponor. 


Campioana din Constanța a adăugat că recuperarea după intervenția chirurgicală la gambă, din octombrie 2015, decurge bine. 


"Ușor-ușor o să fie bine, e normal să mă doară. Dar mai sunt trei săptămâni și merg înainte. Nu cred că voi putea face trei aparate la test-event, dar două voi face. Să dea Dumnezeu să fiu sănătoasă, pentru ca România să își pună baza în mine. Pentru asta muncesc să le ajut pe fete și să ajung la JO de la Rio", a adăugat Ponor. 


La rândul său, Larisa Iordache, accidentată la antrenamentul din 8 martie, la mâna stângă, a declarat că îi este greu să privească de pe margine antrenamentul colegelor de la lot, dar are încredere că acestea vor obține calificarea la JO după test event-ul din 16-18 aprilie. 


"Îmi doream mult să fiu și eu alături de fete. Sper din tot sufletul să se adune și să fie o echipă. Trebuie să creadă în ele, pentru că se poate", a spus Larisa Iordache, care s-a antrenat separat de lotul național. 


Operată la Viena, gimnasta își va putea relua pregătirea alături de echipa României după aproximativ șase săptămâni. 


Lotul național feminin de gimnastică al României a efectuat, ieri, la Sala Poliva-lentă din Capitală, un antrenament deschis publicului, la care au asistat și fostele campioane Simona Amânar Tabără, Monica Roșu și Corina Ungureanu. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 5.1983 secunde