Gimnastă din Constanța, bronz cu echipa României la Elite Gym Massilia

237
1

Articole de la același autor

Week-end-ul trecut, în Franța, s-a desfășurat tradiționalul concurs internațional de gimnastică artistică "Elite Gym Massilia", care a reunit 32 de gimnaste din Belgia, Italia, Rusia, Franța și România, la categoria de senioare și junioare. 


Reprezentantele României au fost Diana Bulimar, Laura Jurcă, Daniela Ciurusniuc și constănțeanca Maria Holbură, crescută la CSS 1. 
Sâmbătă, delegația tricoloră și-a adjudecat două medalii de bronz: la echipe și la individual compus, prin Diana Bulimar. Ziua de duminică a fost dedicată finalelor pe aparate. 


Comentează știrea

Dmitri
23 noiembrie 2015
MUNCESTE INTELIGENT!

Trebuie să învățăm să recunoaștem stejarul încă din stadiul de ghindă și să anticipăm corola florilor când nu este altceva decât o promisiune a seminței. Asta scrie celebrul Colin Turner în cartea "Născut pentru succes". Căutăm urgent colaboratori part-time care vor să câștige bani în timpul liber, într-un proiect unic la nivel mondial. Oferim contract de comision. Pentru mai multe detalii, trimiteți mesajul PROIECT la adresa de email [email protected]

Articole pe aceeași temă

Vineri, 06 Noiembrie 2015
Stire din Sport : "Vă rog să nu demisionați!"
Pagina a fost generata in 0.6842 secunde