Gimnastică aerobică: Un nou titlu pentru România!

138
Gimnastică aerobică: Un nou titlu pentru România! - medalii-1446988131.jpg

Articole recomandate

România a cucerit medaliile de aur în proba de perechi mixte, prin Francesca Morar și Mihai Popa, azi, la Campionatele Europene de gimnastică aerobică pentru juniori de la Elvas (Portugalia), scrie Agerpres.


Morar și Popa au ocupat primul loc, cu 20,100 puncte, argintul revenind altei perechi din țara noastră, Sabina Crăciunescu/Ștefan Huștea, cu 19,950 puncte, care a împărțit treapta a doua a podiumului cu italienii Camilla Cubito/Marcello Patteri.

La trio, Mădălina Teodora Cucu, Andrada Zaman, Daciana Elena Enache au cucerit medaliile de argint, cu 19,900 puncte, la egalitate cu Franța (Mendes, Bugalho, Jourdan), în timp ce aurul a fost adjudecat de Italia (Nacci, Patteri, Vargiu), cu 20,150 p. Isabela Dumitrașcu, Sabina Crăciunescu, Ioana Gorgovan au ocupat locul 5, cu 19,500.

Tot duminică, Mădălina Teodora Cucu a cucerit medalia de aur în finala individuală feminină. Bilanțul României la Europenele de juniori este completat de aurul pe echipe. Ultima finală la junioare pentru România va fi cea de la grup (Mădălina Teodora Cucu, Andrada Zaman, Daciana Elena Enache, Lorena Jinga, Ioana Gorgovan).


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Vineri, 06 Noiembrie 2015
Stire din Sport : "Vă rog să nu demisionați!"
Pagina a fost generata in 0.4697 secunde