Adrian Stoica, "sfat" către Alin Petrache:

"Vă rog să nu demisionați!"

311

Articole de la același autor

Președintele Federației Române de Gimnastică, Adrian Stoica, a răspuns public scrisorii trimise de președintele Comitetului Olimpic și Sportiv Român, Alin Petrache. Stoica afirmă că este "dezamăgit de tenta politic - speculativă pe care ați dat-o unui eșec de moment al gimnastelor României". 


De asemenea, președintele FRG afirmă că staff-ul tehnic a vrut să-și dea demisia încă de când se afla în Glasglow. 


"Subliniez cuvântul «momentan», deoarece în continuare competiția a demonstrat, prin rezultatele deosebite, fără egal în ramurile sportive, cel puțin în anul 2015, că ne-am făcut treaba. Problema este mult mai complicată. Baza este praf! Rezultatele României la acest Campionat Mondial au fost mai bune decât la ediția precedentă, mai bune decât pot arăta alte sporturi olim-pice, iar calificarea la JO este o certitudine. Locul trei și locul doi în lume nu reprezintă puțin lucru. Dimpotrivă. Aș vrea să vă rog să retrăiți, ca om de sport, sper mai mult decât politic, situația pe care a trebuit să o gestionez, la mii de kilometri distanță, în plină competiție, când întreg colec-tivul de antrenori, în urma scrisorii dumneavoastră publice, a dorit să demisioneze pe loc și să părăsească spa-țiul de concurs. Oare acesta este rolul COSR? 


În calitate de om, care mi-am dedicat cu toată pasiunea 40 de ani gimnasticii românești, 20 de ani membru al Federației Internaționale, din care 12 ani președinte al Comitetului Tehnic Masculin, și pe viață vicepreședinte de Onoare al Federației Internaționale de Gimnastică, pot accepta să mă retrag ca vârstă (nepoatele mă tot îndeamnă), dar nu pot să concep să primesc sfaturi despre paralele, inele sau bârnă! Vă rog să nu demisionați (că tot e la modă) în urma acestei gafe, pentru că sportul are realmente nevoie de dumneavoastră. Vă rog, totodată, să sprijiniți prin activitatea dumneavoastră binele gimnasticii românești și al tuturor sporturilor frumoase care au ridicat drapelul românesc", a transmis Stoica. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.2807 secunde