COSR lansează Olimpiada Gimnaziilor

175
1
COSR lansează Olimpiada Gimnaziilor - cosrolimpiadagimnaziilor-1445450420.jpg

Articole de la același autor

Comitetul Olimpic și Sportiv Român a lansat, ieri, Olimpiada Gimnaziilor, cel mai nou proiect de selecție al forului olimpic de la București. 


Protocolul de colaborare pentru Olimpiada Gimnaziilor a fost semnat la începutul anului de către reprezentanții COSR, Ministerului Educației și Cercetării Științifice (MECS) și zece federații naționale sportive. 


Durata de valabilitate a protocolului este cel puțin până pe 31 august 2019. 


Pe parcursul fiecărui an școlar, elevii din clasele V-VIII, de la școli din întreaga țară, vor putea participa la întreceri de baschet, volei, rugby, fotbal, handbal, oină, tenis de masă, atletism, șah și badminton organizate în cadrul Olimpiadei Gimnaziilor. 


"Dorim să descoperim viitorii campioni. Scopul nostru este să facem din această Olimpiadă a Gimnaziilor o competiție cum era pe vremuri Daciada", a declarat Alin Petrache, președintele COSR.


Comentează știrea

profesor
22 octombrie 2015
noutatea zilei

Unde e noutatea?Nu s-a schimbat nimic in desfasurarea acestor competitii:organizare proasta,un morman de hartii-ca si pana acum,profesori care dau bani din buzunar ca sa plateasca arbitrajele.S-a schimbat doar denumirea.Rusine COSR!!!!!!!

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 14 Ianuarie 2015
Stire din Sport : Veste bună despre Simona Halep
Pagina a fost generata in 0.5175 secunde