Academia Hagi începe aventura la Marrakech

173
Academia Hagi începe aventura la Marrakech - agh2003cupadanone-1445450376.jpg

Articole de la același autor

În perioada 23-25 octombrie, la Marrakech (Maroc), se va desfășura turneul final al Danone Nations Cup. Reprezentanta României la această competiție este echipa de juniori născuți în anul 2003 a Academiei de Fotbal "Gheorghe Hagi" (AGH 2003), care a câștigat, în iunie, Cupa Hagi Danone. 


În timp ce se pregătea de etapa finală a Cupei Danone, AGH 2003, antrenată de Ionuț Mihu, a disputat și primele șapte etape ale Campionatului Național de Juniori D. 


Cei 12 jucători care vor merge în Maroc sunt: Ionuț Stănescu, Cosmin Trandafir - portari; Sascha Agiveli, Darius Ciolacu, George Dragomir, Răzvan Puiu, Leonard Rotar, Răzvan Suciu, Răzvan Tănasă, Ionuț Tudori, Ianis Vrișcu, Ștefan Bodișteanu - jucători de câmp. 


La turneul final Danone Nations Cup, de la Marrakech, România face parte din Grupa G, alături de reprezentantele Canadei, Indoneziei și Chinei. 


În total, sunt opt grupe a câte patru echipe, iar primele două clasate din fiecare serie vor obține calificarea în optimile de finală ale competiției. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.49 secunde