CVM Tomis, în efectiv complet pentru debutul de campionat

132
CVM Tomis, în efectiv complet pentru debutul de campionat - cvmtomis-1445450313.jpg

Articole de la același autor

CVM Tomis se pregătește de debutul în noul sezon competițional. Astăzi, constănțenii pornesc spre Dej, acolo unde, sâmbătă, de la ora 18.00, vor juca primul meci din Divizia A1 la volei masculin, împotriva formației CS Unirea Dej. 


CVM Tomis are drept obiectiv menținerea titlului de campioană națională. Chiar dacă a trecut prin momente dificile din punct de vedere financiar, conducerea clubului a reușit să încheie transferurile tuturor jucătorilor, astfel încât CVM Tomis va reuși să alinieze la start echipa completă. 


"Am reușit să obținem finanțarea la timp și chiar acum (n.r. - ieri), cineva se întoarce cu legitimațiile de la București. Este un sezon pe care îl dorim la fel de fructuos ca și cel de anul trecut", a declarat, pentru "Cuget Liber", directorul executiv al clubului con-stănțean, Serhan Cadâr. De aseme-nea, conducerea clubului a luat de-cizia ca, la meciurile disputate la Sala Sporturilor, supor-terii să achiziționeze bilet de intrare. 


"Pentru susține-rea activităților clubului este necesar să avem o taxă de intrare la meciuri. Prețul va avea suma modică de 5 lei. Venim în întâmpinarea iubitorilor de sport și le acordăm posibilitatea de a procura un abonament pentru toate meciurile de acasă. Abonamentul va avea valoare de 35 de lei", a explicat Serhan Cadâr. 


Iată programul primei etape a Diviziei A1 la volei masculin: sâmbătă: CS U Cluj - CSV Banatul Caransebeș, ACS VM Zalău - CS Arcada Galați, LMV Tricolorul Ploiești - VCM LPS Piatra Neamț, SCMU Craiova - CS Dinamo (ora 14.45, în direct la Digi Sport); duminică: CS Știința Explorări Baia Mare - CSM București. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Marţi, 13 Octombrie 2015
Stire din Sport : CVM Tomis a pierdut un jucător
Pagina a fost generata in 0.5343 secunde