În al doisprezecelea ceas, CVM Tomis a primit finanțarea mult așteptată

164
1
În al doisprezecelea ceas, CVM Tomis a primit finanțarea mult așteptată - inalcvm-1444760776.jpg

Articole de la același autor

CVM Tomis își poate continua liniștită pregătirea pentru noul sezon competițional. 


Ieri, în cadrul ședinței de Consiliu Local, a fost aprobat proiectul de finanțare a clubului, în valoare de 1,8 milioane de lei. Acest buget este pentru sezonul 2015-2016, în care CVM Tomis are ca obiective câștigarea titlului național, a Cupei României și o bună evoluție în Liga Campionilor, unde participă pentru a patra oară consecutiv. 


"Vom încerca ca această sumă să ne ajungă pentru întregul campionat. Este o sumă relativ mică, în comparație cu costurile pe care le avem, dar totuși mulțumesc consilierilor și domnului primar că au reușit în al doisprezecelea ceas să aprobe această finanțare. Rămâne să vedem modul în care celelalte organe ale primăriei vor reuși să aducă la bun sfârșit, într-un timp foarte scurt, această finanțare. Avem speranța că vom reuși să mai găsim și alți sponsori și, nu în ultimul rând, trăim cu marea speranță ca și Consiliul Județean să poată contribui la susținerea sportului constănțean", a declarat directorul executiv al CVM Tomis, Serhan Cadâr. Pe de altă parte, primarul interimar Decebal Făgădău a afirmat că aparatul administrativ va face toate eforturile să transmită cât mai repede hotărârea către prefect și să obțină avizul pentru obținerea contractului de finanțare. 


Chiar dacă, săptămâna trecută, CVM Tomis a renunțat la turneul de la Bursa (Turcia), echipa are programate trei amicale: astăzi, la Dobrici, iar sâmbătă și duminică, la Constanța, cu Lukoil Burgas.


Comentează știrea

constantean
14 octombrie 2015
bani irositi

Oamenii nu au caldura in apartamente, iar Consiliul Local Constanta tot aloca sume fabuloase pentru activitati sportive!!!!!! De ce trebuiau doua echipe de handbal???? ca sa fie platiti iar bani multi unor persoane de la noi, dar si straini??? Fetele de la handbal o tin din infrangere in infrangere, bineinteles tot pe banii nostri!!! Mai ganditi-o stimati alesi! Vedeti care sunt prioritatile constantenilor. In nici un caz sa ii imbogateasca pe acesti conducatori de cluburi si echipe1

Articole pe aceeași temă

Marţi, 13 Octombrie 2015
Stire din Sport : CVM Tomis a pierdut un jucător
Joi, 10 Septembrie 2015
Stire din Sport : CVM Tomis  strigă adunarea!
Sâmbătă, 12 Septembrie 2015
Stire din Sport : CVM Tomis, în pregătire pentru noul sezon
Pagina a fost generata in 0.5061 secunde