"Educația marțială - drumul spre cunoaștere!"

171

Articole de la același autor

În perioada 16-18 octombrie, la Complexul Sportiv Tomis din strada Flămânda, se va desfășura o acțiune de selecție și pregătire inițială a copiilor în ramurile sportive din cadrul Federației Române de Arte Marțiale (FRAM). Acțiunea este parte integrantă a Proiectului "Educația marțială - drumul spre cunoaștere!", finanțat de Ministerul Tineretului și Sportului, prin Programul "Pierre de Coubertin". 


FRAM organizează acest eveniment important prin intermediul reprezentanților Clubului Sportiv Marina Constanța. 


Conducerea grupării de pe litoral și-a asumat responsabilitatea realizării și promovării programului finanțat de MTS în rândurile copiilor și a întregii comunități, ca un efort de conștientizare a necesității sportului, a impli-cării în beneficiul copiilor, a necesității contac-tului acestora cu performanța.


Acest proiect cuprinde acțiuni naționale de selecție și pregătire inițială în ramurile spor-tive din cadrul Federației Române de Arte Marțiale, pentru copii și persoane cu dizabilități. 


"Beneficiari direcți ai activității de selecție, de pregătire inițială și a realizării altor acțiuni spor-tive în cadrul proiectului vor fi copiii participanți la proiect. Totodată, beneficiarii indirecți ai activităților și efectelor acțiunilor proiectelor vor fi aparținătorii copiilor și comunitatea în ansamblu, deoarece, prin implicarea copiilor în antrenamentele și activitățile organizate în cadrul proiectului, se va obține o mai bună cunoaștere interpersonală, o creștere a capacității de efort, de concentrare, o scădere a efectelor stresului și obezității", a declarat președintele CS Marina Constanța, Dan Marian Ungureanu. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4118 secunde