Maritimo, gazda Campionatului Național de Kung-Fu

147
Maritimo,  gazda Campionatului  Național de Kung-Fu - maritimokungfu-1436980646.jpg

Articole de la același autor

Sâmbătă, la Centrul comercial Maritimo, se va desfășura Campionatul Național de Kung-Fu, la probele de "Non-Contact Sanda", "Tuishou" și "Erjie-Gun Fight" la individual. Iubitorii de Kung-Fu își pot susține favoriții începând cu ora 10.00, la intrarea a doua a mall-ului.

La campionat, sunt așteptați aproximativ 105 sportivi din 12 cluburi sportive membre ale Federației Române de Arte Marțiale de Contact. Din județul nostru, vor participa sportivi de la următoarele cluburi: CSU Neptun Constanța (președinte, Cornel Panait), CS Marea Neagră Constanța (președinte, Florin Iordănoaia), CSA Axiopolis-Sport Cernavodă (director, Dan Petre), CSC Mihail Kogălniceanu (președinte, Anca Belu), CSC Nicolae Bălcescu (președinte, Viorel Bălan), CS Noua Generație Mangalia (președinte, Ciprian Broască), CS Wushu Maxx Mangalia (președinte, Titi Vartolomei).

Competiția se va derula, în prima fază, între orele 10.00-14.00, urmează apoi pauza de masă și din nou întreceri, între orele 14.30-18.30.

"Acest campionat are trei probe deosebit de frumoase și spectaculoase, cum se spune pentru toate gusturile! Vom începe cu proba de «Tuishou» («mâini lipicioase»), care este atractivă și haioasă, în același timp, atât pentru sportivi, cât și pentru părinți. Vom continua programul cu proba de luptă «Non-Contact Sanda», o probă cu originea la Templul «Shaolin» din China. Iar la finalul zilei, se va desfășura forma de luptă «explozivă», cu armele «Erjie-Gun» (Nunchaku). Îi invităm pe toți cei care vin la cumpărături să se relaxeze urmărind meciurile sportivilor, de la cei mai mici de 5-6 ani, până la seniori. Campionatul este organizat cu sprijinul Maritimo Shopping Center și al Universității Maritime din Constanța (rector, Violeta Ciucur)", a declarat șef luc. dr. Florin Iordănoaia 6 Duan Kung-Fu. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6718 secunde