Karatiștii de la CS Farul, pe podium la Mondialele Shotokan

1856
Karatiștii de la CS Farul, pe podium la Mondialele Shotokan - karatecsfarul-1430978328.jpg

Articole de la același autor

Recent, la Tblisi (Georgia), a avut loc ediția a VI-a a Campionatului Mondial de Karate Shotokan. Din delegația României, au făcut parte trei sportivi constănțeni, legitimați la CS Farul.

Livia Cotoban a cucerit aurul la kumite WKS și kumite Shobu Ippon, categoria +68 kg, iar Andreea Cotoban a câștigat bronzul la kumite WKS și kumite Shobu Ippon, la categoria -68 kg. Cele două au făcut echipă cu Andreea Bilă (CS Chimia Râmnicu Vâlcea) și au cucerit argintul la proba kumite pe echipe.

Cel de-al treilea sportiv, Andrei Tamaș, a câștigat argint la kumite WKS (84 kg) și a făcut parte din echipa tricoloră care a obținut tot argint la proba kumite pe echipe. Sportivii de la CS Farul sunt antrenați de Valerian Mușat.

Prezent la competiție a fost și constănțeanul Ioan Zal Gidu (CS Marea Neagră), care a participat la probele de luptă kumite Shobu Ippon și Kumite Shobu Sambon, categoria - 67 de kg. Conform informațiilor furnizate chiar de către sportiv, la categoria sa au participat 39 de luptători din 18 țări. Ioan a trecut de două tururi, însă a pierdut în sferturi, în fața reprezentantului țării gazdă. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5167 secunde