Campionatele de tenis de masă

Echipele constănțene intră în "febra" semifinalelor

139
Echipele constănțene intră în

Articole de la același autor

Începând de mâine și până luni, în sala de sport a Liceului cu Program Sportiv "Nicolae Rotaru", vor avea loc meciurile din turul semifinalelor Superligii și Diviziilor A și B de seniori, dar și Cupa Primăverii pentru copii la tenis de masă.

Mâine, echipa de fete de la LPS va juca prima partidă cu echipa ACSM Dunărea Giurgiu, contând pentru turul play-off-ului Diviziei B. Celălalt meci este disputat între CSS Slatina și Hidroconstrucția Slatina. După care, în week-end, echipa de fete de la CS Farul va întâlni, pe teren propriu, pe CS Politehnica Iași, în cadrul turului play-off Superliga. În celălalt meci, se vor întâlni CS Dumbrăvița și CSM Bistrița.

Duminică și luni, sunt programate jocurile dintre formațiile constănțene LPS 1 și LPS 2, contând pentru play-off-ul Diviziei A masculin. Al doilea meci din etapă se joacă între CS Pristavu Câmpulung și CSM Arad.

Tot în week-end, în cadrul Superligii, echipa feminină de la LPS va juca pe terenul celor de la CS Romgaz Mediaș, meciul din play-out. Al doilea meci se joacă între CS Voința Galați și CSM Arad.

Echipa masculină constănțeană CS Topspin 08 va juca, în deplasare, în play-off-ul Superligii masculine, cu CS Politehnica Cluj, iar protagonistele celuilalt meci sunt CS Pristavu Câmpulung și CS Mioveni.

Sâmbătă și duminică, la Constanța, va mai avea loc Cupa Primăverii pentru copii de 12 ani și mai mici. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4002 secunde