Premii în bani pentru performanțele constănțenilor la Baku 2015

106
Premii în bani pentru performanțele constănțenilor la Baku 2015 - premiicsfarul-1444760674.jpg

Articole de la același autor

Sportivii legitimați la CS Farul care au concurat la Jocurile Europene de la Baku 2015 și au avut performanțe notabile vor fi premiați cu sume în bani. Această hotărâre a fost luată ieri, în cadrul ședinței de Consiliu Local, când consilierii au aprobat proiectul solicitat de CS Farul și inițiat de primarul Decebal Făgădău. Suma totală a premiilor atinge 35.250 lei. De asemenea, și antrenorii sportivilor vor fi recompensați. 


Cei care vor obține aceste premii sunt pugilistul Florentin Niculescu și antrenorul său, Mihai Constantin, gimnaștii aerobici Lavinia Panaete, Bianca Gorgovan, Lucian Săvulescu și Dacian Barna și antrenoarea Maria Fumea, dar și Daniela Hondiu (sambo), împreună cu antrenorul Viorel Gâscă. 


"Este un stimul pentru sportivii noștri. Eu spun că orice leu care vine în plus la ceea ce au primit sportivii până în prezent este bine venit. Dincolo de sume, este o apreciere a valorii lor", a declarat Ilie Floroiu, directorul executiv al CS Farul. 


Eliza Samara, cetățean de onoare al Constanței 
De asemenea, ieri, în cadrul unei conferințe de presă, Decebal Făgădău a adăugat faptul că va susține propunerea ca jucătoarea de tenis de masă Eliza Samara să fie numită cetățean de onoare al municipiului Constanța și că va iniția două proiecte de hotărâre, unul pentru titlul de cetățean de onoare și al doilea pentru acordarea unui premiu Elizei, pentru întreaga sa carieră. 
Recent, Eliza Samara a devenit campioană europeană la simplu și a cucerit argintul la dublu feminin și pe echipe.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5268 secunde