Campionii României cer premii egale pentru obținerea medaliilor mondiale

100
Campionii României cer premii egale pentru obținerea medaliilor mondiale - campioniiscandal-1451316024.jpg

Articole de la același autor

Gimnastul român Marian Drăgulescu, medaliat cu argint la sărituri la Cam-pionatele Mondiale, a declarat recent că este nemulțumit de faptul că Guvernul a suplimentat doar premiile naționalei feminine de handbal, pentru obținerea bronzului la Mondiale.


Drăgulescu a afirmat într-un interviu acordat cotidianului Adevărul că a fost premiat cu 37.000 de lei, conform legii, pentru medalia obținută, în timp ce naționala de handbal a primit un premiu de patru ori mai mare, printr-o decizie de Guvern, 60.000 de lei pentru bronzul mondial. 


Gimnastul cere ca toți sportivii cu performanțe să fie stimulați la fel. Drăgulescu a adăugat că va protesta în fața Guvernului cu medaliile câștigate de-a lungul timpului.


De asemenea, și alți sportivi români cu medalii mondiale obținute în anul 2015 s-au alăturat demersului lui Marian Drăgulescu: Tiberiu Dolniceanu (scrimă, bronz,), Andreea Chițu (judo, argint), Corina Căprioriu (judo, argint), Simona Pop, Simona Gherman, Loredana Dinu, Ana Maria Brânză (echipa feminină de scrimă, argint), Larisa Iordache (gim-nastică, bronz).


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Vineri, 06 Noiembrie 2015
Stire din Sport : "Vă rog să nu demisionați!"
Pagina a fost generata in 0.445 secunde