Două gimnaste din Constanța, selecționate în lotul național

419
Două gimnaste din Constanța, selecționate în lotul național - ponor-1459452823.jpg

Articole de la același autor

Naționala feminină de gimnastică a României va fi prezentă duminică, 3 aprilie, la turneul de verificare de la Mouscron (Belgia), înaintea concursului preolimpic de la Rio, din 17 aprilie. La acest "triunghiular", vor participa naționalele României, Belgiei și Germaniei, dar și alte concurente din Austria și Spania. 


În lotul României deplasat în Belgia, au intrat și două sportive născute în Constanța. Pe lângă multipla campioana Cătălina Ponor, va apărea și tânăra Maria Holbură, legitimată la CS Farul. Alături de ele, vor mai fi prezente Diana Bulimar, Andreea Iridon, Silvia Zarzu, Laura Jurca, Dora Vulcan. Antrenori - Lucian Sandu și Adela Popa. 


Cei care s-au ocupat de pregătirea Mariei Holbură în ultimii 10 ani sunt antrenorii de la CSS 1 Constanța, Mirela Szemerjai și Sorin Bechir, care au numai cuvinte de laudă la adresa micuței gimnaste. 


"Am vorbit cu Maria și mi-a spus că va pleca cu lotul național în Belgia. Era foarte optimistă fiindcă îi ieșiseră toate aparatele cum și-a dorit. Pentru ea, este o oportunitate imensă de a-și arăta talentul, este și o experiență în plus, deoarece nu are foarte multe concursuri internaționale, iar aceste competiții o vor căli în drumul său de la senioare", a declarat, pentru "Cuget Liber", prof. Mirela Szemerjai. 


"Este o fată micuță, muncitoare, foarte talentată. Suntem mândri de ea. Provine dintr-o familie de foști sportivi și a primit o educație aparte", a adăugat Sorin Bechir.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.2866 secunde