Cupa României la rugby

CS Năvodari vrea să cucerească și"reduta" de la Galați

208
CS Năvodari vrea  să cucerească și

Articole de la același autor

Echipa de rugby CS Năvodari va încerca să cucerească și ultima redută moldovenească din grupa sa, duminică, de la ora 12, pe terenul "Municipal" din Galați, în etapa a V-a din Cupa României, Grupa a ll-a valorică, Albastră. Năvodărenii au reușit să obțină două victorii pe tărâm moldovenesc, împotriva celor de la RC Bârlad (40-35) și CSM Bucovina Suceava (39-22).

În partida tur, disputată pe stadionul "Flacăra", gazdele s-au impus cu scorul de 27-15.

Antrenorii Cristian Husea și Cornel Suciu nu se vor putea baza la această partidă pe Zainea, care își ispășește ultima etapă de suspendare, Bejan va fi menajat, iar Perju și Trandafir sunt recuperați aproape complet, urmând să fie trecuți pe foaia de joc.

"Suntem pregătiți de ultima deplasare din această grupă. Cu siguranță, va fi o partidă dificilă, dar sper să trecem cu bine peste acest test. Echipa gălățeană are un stil atipic de joc, nu sunt foarte disciplinați tactic și se bazează foarte mult pe forță, exercitată de multe ori la limita regulamentului. Depinde foarte mult și de arbitrajul de care vom avea parte, mai ales că centralul este din Iași. Nu ne convine acest lucru, dar el este delegat la toate partidele gălățenilor de pe teren propriu", a declarat, pentru "Cuget Liber", antrenorul Cornel Suciu.

Cealaltă partidă a grupei, RC Bârlad - CSM Bucovina Suceava, va avea loc sâmbătă, de la ora 15, pe terenul "Rulmentul".

Clasament: 1. CS Năvodari (19 p), 2. RCM Galați (11 p), 3. RC Bârlad (8 p), 4. CSM Bucovina Suceava (0 p). 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5107 secunde