CS Năvodari, start curajos în Cupa României la rugby

336
CS Năvodari, start curajos în Cupa României la rugby - csnavodari-1458494098.jpg

Articole de la același autor

Echipa de rugby CS Năvodari a reușit să învingă, ieri dimineață, pe teren propriu, scor 43-5, pe CSM Bucovina Suceava, în prima etapă a grupei a doua valorice, Albastre, din care face parte, în cadrul Cupei României, ediția 2016. 


Elevii pregătiți de Cornel Suciu și Cristian Husea i-au luat tare din primul minut pe suceveni, iar scorul pauzei arăta 17-6 pentru gazde. În repriza secundă, năvodărenii nu au dat nicio șansă oaspeților, la finalul partidei tabela indicând un convingător 43-5. 


Pentru CS Năvodari, au marcat Burlacu (2 eseuri), Zainea, Miron, Agiacai, Pîrvu (câte 1 eseu), un eseu penalizare, plus alte trei transformări reușite de Trandafir și una de Slușar. 


La finalul partidei, antrenorul Cornel Suciu a declarat: "Sunt mulțumit de jocul practicat, dar este loc și pentru mai bine. Am pus micile erori pe seama faptului că este primul joc, după o perioadă de aproape patru luni. Încercăm să rezolvăm aceste aspecte din mers, pentru partidele următoare. Vom juca sâmbătă, pe teren propriu, cu RCM Galați. Cred că va fi o partidă mai dificilă, dar noi tratăm fiecare joc în parte foarte serios, indiferent de adversar". 


În cealaltă partidă a rundei, RCM Galați - Rugby Club Bârlad s-a încheiat cu scorul de 17-15. 


Clasament: 1. CS Năvodari (5 p), 2. RCM Galați (4 p), 3. RC Bârlad (1 p), 4. CSM Bucovina Suceava (0 p). 


Următoarea etapă, sâmbătă, 26 martie, ora 14: Stadionul "Unirea", CSM Bucovina Suceava - RC Bârlad; Stadionul "Flacăra", CS Năvodari - RCM Galați.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 24 Octombrie 2015
Stire din Sport : CS Năvodari merge după puncte la Bârlad
Pagina a fost generata in 0.3357 secunde