CS Năvodari debutează, duminică, în Cupa României

343
CS Năvodari debutează, duminică, în Cupa României - csnavodari-1458326092.jpg

Articole de la același autor

Duminică, 20 martie, de la ora 10, echipa de rugby CS Năvodari, pregătită de Cornel Suciu și Cristian Husea, va juca împotriva echipei CSM Bucovina Suceava, în prima etapă a grupei a doua valorice, albastre, din care face parte, în cadrul Cupei României, ediția 2016.

Năvodărenii se simt optimiști înaintea partidei de duminică. "Băieții sunt pregătiți și încrezători înaintea acestei confruntări. Ne dorim victoria, deoarece evoluăm pe teren propriu și vrem să facem o figură frumoasă. Din păcate, avem câțiva jucători ce nu vor putea evolua, însă cei care îi vor înlocui sunt la fel de importanți și sunt sigur că îi vor suplini cu brio", ne-a declarat antrenorul Cornel Suciu.

Întrebat cum i-a motivat pe elevii săi, tehnicianul a răspuns: "Ne-am propus, împreună, ca anul acesta să fie anul nostru. Toată lumea își dorește un parcurs fără greșeală, vom lupta pentru fiecare balon".

În cealaltă partidă a grupei, se vor întâlni, sâmbătă, 19 martie, de la ora 19, pe stadionul "Municipal", RCM Galați și RC Bârlad. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 24 Octombrie 2015
Stire din Sport : CS Năvodari merge după puncte la Bârlad
Pagina a fost generata in 0.5108 secunde