Victorie mare pentru CS Năvodari, în Cupa României la rugby

331
Victorie mare pentru CS Năvodari, în Cupa României la rugby - victorie-1459704154.jpg

Articole de la același autor

Echipa de rugby CS Năvodari a reușit, sâmbătă, să învingă în deplasare, scor 40-35 (28-21), pe RC Bârlad, în cea de-a lll-a etapă a grupei secunde valorice, Albastră, din cadrul Cupei României. 


Pentru trupa pregătită de Cristian Husea și Cornel Suciu au marcat: Niță (două eseuri), Strat, Agiacai, Burlacu, Prodan (câte un eseu) și Trandafir (cinci transformări). 


"A fost destul de greu, exact cum ne așteptam. Am întâlnit o echipă foarte mobilizată, care ne-a taxat de câte ori le-am oferit ocazia. În prima repriză, a bătut vântul foarte puternic și ne-a fost potrivnic, iar cu cinci minute înainte de pauză, am rămas în 13 oameni, după ce Perju a primit cartonașul galben pentru comentarii, iar Zainea cartonaș roșu, după o altercație cu un adversar. A trebuit să jucăm a doua repriză în 14 oameni, iar după primele 10 minute eram conduși cu 35-28. Din acel moment, băieții au găsit resurse nebă-nuite. Au respectat planul de joc, nu au mai greșit și au reușit să creeze câteva faze foarte frumoase, finalizate cu puncte. Țin neapărat să-i felicit pe băieți pentru dăruirea de care au dat dovadă și pentru faptul că au arătat ca o adevărată echipă, și au crezut până la final", ne-a declarat antrenorul Cornel Suciu. 


Năvodărenii vor juca următoarea etapă tot pe tărâm moldovenesc, pe 9 aprilie, de la ora 10, pe terenul "Unirea", contra celor de la CSM Bucovina Suceava. 


Clasament: 1. CS Năvodari (14 p), 2. RC Bârlad (6 p), 3. RCM Galați (4 p), 4. CSM Bucovina Suceava (0 p). 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5842 secunde