Înfrângere neașteptată pentru Eliza Samara, la turneul preolimpic

182
Înfrângere neașteptată pentru Eliza Samara, la turneul preolimpic - poza23-1460658711.jpg

Articole de la același autor

Evoluții oscilante pentru jucătorii din lotul de tenis de masă al României deplasat la Halmstad (Suedia), la turneul preolimpic. Dacă în primele două zile au înregistrat victorii pe linie, ziua de ieri a fost una sumbră pentru sportivii coordonați de constănțenii Viorel Filimon și Andrei Filimon. Doar o sportivă a reușit să se califice în ultimul act al calificărilor de pe partea sa de tablou. 


Constănțeanca Eliza Samara a trecut în sferturile de finală ale tabloului său de Lisa Lung (Belgia) cu scorul de 4-0, însă a fost apoi învinsă de numărul 129 mondial, Gabriela Feher (Serbia), scor 2-4, la capătul unei partide slabe a faristei. 


"Presiunea și dorința excesivă fac ca, uneori, sportivul să se blocheze și să nu joace nimic, mai ales împotriva unor adversari care n-au nimic de pierdut. Ar trebui ca tabloul de 32 să fie mai ușor pentru toată lumea, dar cu jucătoarele de origine asiatică nu este de glumit, orice se poate întâmpla", a declarat, pentru "Cuget Liber", antrenorul Viorel Filimon. 


Din fericire, mai există o șansă de calificare pentru Eliza și ceilalți sportivi români eliminați, deoarece se va forma un nou tablou eliminatoriu din 32 de jucători, iar finaliștii se vor califica la turneul olimpic. 


Un parcurs foarte bun a avut Daniela Dodean Monteiro, aflată la doar un meci distanță de Jocurile Olimpice de la Rio, după ce a reușit să le învingă pe Rachel Moret (Elveția), scor 4-0, și pe Jie Li (Olanda), cu 4-1. Astăzi, în ultimul act, va da piept cu o altă jucătoare de origine asiatică, Fu Yu (Portugalia). 


Bernadette Szocs a pierdut în penultimul act al competiției împotriva lui Fen Li (Suedia), scor 0-4, după ce trecuse în primul tur de Maria Xiao (Spania), cu scorul de 4-0. 


Pe tabloul masculin, Hunor Szocs a reușit să piardă o partidă pe care a controlat-o aproape tot timpul. Acesta a fost învins în primul tur de Emmanuel Lebesson (Franța), cu scorul de 3-4, după ce a condus cu 3-1 la seturi. 


Adrian Crișan a trecut în prima partidă de jucătorul de origine asiatică Zhiwen He, ce reprezintă Spania, cu scorul de 4-2, însă a fost învins apoi de Vladimir Samsonov (Belarus). 


Ovidiu Ionescu a reușit să se impună în duelul împotriva jucătorului de origine română Mihai Bobocică, din Italia, scor 4-0, însă a fost învins în turul secund de portughezul Marco Freitas, scor 3-4.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 06 Aprilie 2016
Stire din Sport : Medalie de argint pentru LPS Constanța
Pagina a fost generata in 0.75 secunde