HC Dobrogea Sud a realizat primul transfer major pentru sezonul viitor

362
HC Dobrogea Sud a realizat primul transfer major pentru sezonul viitor - handbal-1460485577.jpg

Articole de la același autor

Echipa de handbal HC Dobrogea Sud se pregătește intens, în aceste zile de Final-Four-ul Cupei României,  însă nu neglijează nici următoarea ediție a Ligii Naționale, în care au promovat la capătul unui an fără greșeală. 


Constanța a fost permanent în lupta pentru titlul de campioană la handbal masculin, iar statutul actual nu face decât să îi ambiționeze și mai mult pe elevii lui Djordje Cirkovici, dornici să revină acolo unde era locul echipei odinioară. 


Ionuț Stănescu, președintele-jucător al clubului constănțean, declara, zilele trecute, că pentru următorul sezon ținta principală este titlul de campioană: "Ne dorim foarte mult să ajungem cât mai repede la nivelul așteptat de publicul con-stănțean. Obiectivul principal pentru următorul sezon este să ne luptăm la titlu. Tocmai de aceea am reușit deja să transferăm 4-5 jucători de valoare din România, dar și din străinătate. Cu siguranță, dorim să continuăm și cu jucătorii avuți până acum, nu va pleca nimeni, însă pentru a spera la mai mult, avem nevoie de întăriri". 


Ieri, pe pagina oficială de facebook a clubului, s-a anunțat și prima mutare importantă realizată de dobrogeni. Unul din cei mai buni handbaliști din România, jucătorul celor de la CSU Poli Timișoara, Cristian Fenici (30 de ani), a semnat un contract cu echipa de la malul mării, ce va intra în vigoare din această vară. Fenici este component al lotului național, fiind în teren și la ultima victorie a naționalei României contra Israelului, scor 32-21, iar în anul 2015, a fost desemnat cel mai bun jucător român din Liga Națională. 


"Cristian Fenici a ales să se alăture echipei noastre datorită seriozității, transparenței și experienței handbalistice ale clubului, apreciind ambiția și determinarea noastră", se arată în anunțul clubului. 


Reamintim faptul că HC Dobrogea va întâlni vineri,15 aprilie, de la ora 17.15, la Brăila, pe CSM București, în semifinalele Cupei României. Miza acestei competiții este calificarea directă în Cupa EHF. Partida va fi transmisă în direct de DigiSport 3. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 2.353 secunde