Handbal și baschet în campania "Uniți prin sport"

275

Articole de la același autor

Miercuri, de la 18.30, Sala Sporturilor din Constanța va găzdui un eveniment sportiv dedicat copiilor, ce face parte din campania "Uniți prin sport", organizată de Asociația Terra Semper fidelis (Perspectivă pentru viitor), în parteneriat cu Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Constanța, Asociația Județeană de Baschet, ISJ Constanța, HC Dobrogea Sud Constanța, CSU Neptun Constanța, BC Athletic Constanța și CSS 1 Constanța, cu scopul de a atrage către sport cât mai mulți copii. 


Ieri, în cadrul unei conferințe de presă la care au participat Andrei Talpeș (Asociația Terra Semper fidelis), Mariana Solomon (reprezentant DJST), Ionuț Pușcașu (reprezentant HC Dobrogea Sud și CSU Neptun), Alexandru Olteanu (BC Athletic Constanța) și George Mircioi (CSS 1), au fost puse la dispoziție publicului ultimele informații cu privire la activitatea de miercuri. 


"Ne-am gândit să organizăm acest eveniment în primul rând pentru copii. Vrem să atragem încă o dată atenția asupra sportului în județul Constanța. Handbalul și baschetul sunt două din cele mai iubite sporturi din orașul nostru și ne-am gândit să le combinăm într-un stil aparte", a declarat Andrei Talpeș. 


Evenimentul în sine este conceput dintr-o partidă de handbal-baschet, disputată între foști și actuali sportivi constănțeni, ce au reprezentat cu mândrie orașul în întreaga lor activitate. Prima repriză se va juca baschet, iar în cea de-a doua, handbal. În pauza dintre cele două discipline, 30 de copii vor fi selectați din tribună pentru a lua parte la concursuri interactive, alături de veteranii sportului constănțean. Se estimează că vor fi în tribunele Sălii Sporturilor aproximativ 400 de copii din județul nostru. 


"Suntem foarte fericiți că putem contribui la această acțiune, care ar trebui să ne dea tuturor de gândit, fiindcă împreună suntem mai puternici. Iar sportul este unul din motivele care ne strânge împreună. Vom avea parte de invitați de marcă, foști și actuali jucători, care ne vor susține în ideea noastră. Noi am invitat toate structurile de handbal și baschet din oraș, iar în cazul celor care ne-au răspuns afirmativ, așteptăm să ne transmită cu câți sportivi vor participa", a declarat Mariana Solomon. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.4503 secunde