Dublă victorie pentru HC Dobrogea contra Științei Bacău

198
Dublă victorie pentru HC Dobrogea contra Științei Bacău - dubla-1460304208.jpg

Articole de la același autor

Echipa de handbal masculin HC Dobrogea Sud Constanța a câștigat ambele partide amicale disputate, vineri și sâmbătă, în Sala Sporturilor din Constanța, împotriva Științei Bacău, înaintea Final Four-ului Cupei României, ce va avea loc, pe 15 și 16 aprilie, la Brăila. 


În partida de vineri, trupa condusă de Djordje Cirkovici a aliniat cel mai bun "7" avut la dispoziție și s-a impus în fața băcăuanilor cu scorul de 38-34 (19-18), chiar dacă oaspeții au condus și cu cinci goluri diferență. Meciul a fost unul disputat în ritm alert, ce a avut ca scop închegarea traseelor de joc în vederea următoarelor partide oficiale ale celor două echipe. În prima repriză, Mladen Rakcevici a acuzat dureri în urma unui contact, dând emoții băncii tehnice, dar și-a revenit, iar sâmbătă a fost rândul lui Toma să creeze alertă, dar din fericire nu au existat accidentați. 


Sâmbătă, sârbul Cirkovici a rulat mai mulți jucători, însă tot gazdele s-au impus, de data aceasta mai clar, scor 35-28 (15-16). 


"Au fost două meciuri foarte bune, benefice pentru ambele echipe, fiindcă și Știința are turneul de baraj. Nu avem emoții pentru Final Four, trebuie doar să ne facem jocul. Sincer, nu aș dori să cădem cu CSM București", a declarat președintele-jucător Ionuț "Rudi" Stănescu.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6212 secunde