Cristian Fenici nu mai ajunge la Constanța

257
Cristian Fenici nu mai ajunge la Constanța - cristianfenici-1468345057.jpg

Articole de la același autor

Cel mai valoros centru român, internaționalul Cristian Fenici (30 de ani), de la Poli Timișoara, a anunțat că și-a prelungit contractul cu "violeții" și că nu va mai ajunge la HC Dobrogea Sud Constanța, așa cum anunțase în prealabil. 


"Am avut un precontract cu Constanța. Situația la club a fost foarte dificilă, nu se știa ce va fi pe viitor. La Constanța era un proiect serios. Aveam chiar bagajele făcute să mă mut la Constanța, dar, în ultima săptămână, conducerea clubului a reușit să mă întoarcă din drum. Sunt bucuros că putem juca în cupele europene, pentru ca munca de anul trecut să nu fie în zadar. Sper să facem o echipă pe măsura celei de anul trecut", a declarat Cristi Fenici, pentru tmsport.ro. 


Vestea a dat peste cap socotelile echipei constănțene, care este nevoită acum să se reorienteze pentru aducerea unui alt centru, cel puțin la fel de valoros. 


HC Dobrogea își va relua pregătirile vineri, 15 iulie, urmând a se pregăti la Constanța până pe 24 iulie, când va pleca în canto-nament în Serbia, la Zlatar. Înaintea plecării în stagiul de pregătire, antrenorul Djordje Cirkovic va organiza o conferință de presă în care îi va prezenta pe noii sosiți la gruparea de pe litoral.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4817 secunde