Trei super-turnee de tenis, vara aceasta, la TC Idu Mamaia

202
Trei super-turnee de tenis, vara aceasta, la TC Idu Mamaia - mamaiaidutrophy5-1468345018.jpg

Articole de la același autor

Terenurile de la Tenis Club Idu Mamaia vor găzdui, în perioada 4 august - 4 septembrie, trei turnee foarte importante pentru împătimiții sportului alb de la malul mării. 


Pe 4 august, va lua startul cea de-a șaptea ediție a turneului Platinum Mamaia - Cupa Head, dedicată exclusiv probei de dublu pentru ama-tori, competiție coordonată de Circuitul Tenis Partener.


Formatul special propus pentru acest sezon include nu mai puțin de 11 probe de dublu distribuite astfel: niveluri clasice de joc "întregi", de la 4 la 9, beneficiază de formatul de joc pe grupe de trei, cu două meciuri pentru fiecare echipă, urmând ca pri-mele două poziții din fiecare serie să acceadă în fazele eliminatorii, niveluri de joc intermediare: 4.5, 5.5, 6.5, 7.5, cu tablouri eliminatorii și nivelul 5 dublu mixt. 


Jucătorii dornici de mișcare pot participa la maxim două probe de dublu. De asemenea, programul va fi unul permisiv, turneul urmând să debuteze joi după-amiaza, încercându-se programarea echipelor din afara județului Constanța la o oră accesibilă acestora. 


Înscrierile se deschid luni, 18 iulie, la ora 20. 


Următoarea competiție este pro-gramată în perioada 15-21 august. Se va da startul celei de-a 27 ediții a turneului International Veterans Champs of Romania-Comvex, devenită o competiție tradițională la malul mării. Dacă, anul trecut, peste 150 de iubitori ai sportului alb s-au întrecut în probele de simplu, dublu și dublu mixt, anul acesta numărul va fi cel puțin la fel de mare. 


Categoriile de vârstă acceptate pornesc de la +35 până la +70 de ani, iar premiile oferite de organizatori se ridică la suma de 4.500 euro.


Înscrierile se pot face începând cu 27 iulie, ora 14, termenul limită fiind 5 august. 


Ultima din punct de vedere cronologic, dar cea mai importantă ca fond de premiere va fi a șasea ediție a turneului challenger ITF Mamaia Idu Trophy-Comvex, dedicat probelor feminine de simplu și dublu, dotat cu premii totale în valoare de 25.000 de dolari, ce se va disputa în perioada 29 august - 4 septembrie. 


Pe lângă satisfacția financiară, spor-tivele vor putea obține și puncte WTA. Turneul fiind de categorie Open, se așteaptă la startul său sportive din întreaga țară, dar și de peste hotare. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6256 secunde