România - Spania, în Cupa Davis

Horia Tecău: "Ne dorim victoria, dar ibericii sunt favoriți"

329
Horia Tecău:

Articole de la același autor

Primii jucători români care au sosit la Cluj-Napoca, pentru întâlnirea din Cupa Davis contra Spaniei, au fost constănțeanul Horia Tecău și Marius Copil, urmând ca Florin Mergea și Adrian Ungur să sosească în aceste zile. Tecău nu consideră că spaniolii ne-ar lua peste picior, prin faptul că cei mai buni jucători ai ibericilor, Rafael Nadal și David Ferrer, au spus pas, pentru confruntarea din perioada 15-17 iulie.

"Presiunea mare este pe Spania, pentru că ar fi un eșec foarte mare pentru ei să piardă acest meci. Noi nu avem nimic de pierdut, ei sunt favoriți, noi încercăm să ne pregătim bine și să atingem o formă bună de week-end. Ne dorim victoria, dar ei sunt favoriți, au jucători cu experiență și nu cred că ne-au des-considerat prin faptul că Nadal și Ferrer nu au venit. Nadal s-a accidentat, Ferrer a jucat multe meciuri în Cupa Davis, așa că au venit cu următorii jucători clasați, deci au o echipă puternică", a spus Horia Tecău, pentru site-ul Federației Române de Tenis.

Spania a deplasat la Cluj patru sportivi: Roberto Bautista-Agut (15 ATP), Feliciano Lopez (21 ATP), Pablo Carreno-Busta (46 ATP) și Marc Lopez (18 ATP dublu).

v v v

Vineri, de la ora 12.30, Federația Română de Tenis îl va premia pe Horia Tecău pentru angajamentul de lungă durată arătat pentru reprezentativa României. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6385 secunde