Parcurs perfect pentru Cristian Pletea la Campionatul European

348
Parcurs perfect pentru Cristian Pletea la Campionatul European - parcurs-1468158467.jpg

Articole de la același autor

În aceste zile, la Zagreb, are loc cea de-a 59-a ediție a Campionatului European de tineret la tenis de masă, competiție în care sunt angrenate și patru echipe ale României: cadeți/cadete și juniori/junioare.

Din cei 16 sportivi deplasați în capitala Croației, patru sunt legitimați la cluburi din Constanța. În primele două zile, sportivii constănțeni au avut evoluții bune. La juniori, echipa condusă de Cristian Pletea (LPS Constanța) a avut un parcurs fără greșeală, învingând Ucraina, Bulgaria, Armenia și Estonia cu un categoric 3-0. Pletea a evoluat în toate cele patru confruntări, pierzând doar un singur set.

Junioarele, printre care și farista Mihaela Plăeașu, s-au descurcat și ele: au învins Cehia cu 3-0, au pierdut 2-3 cu Belarus și au învins Bulgaria cu 3-1. Mihaela a evoluat împotriva Bulgariei, dar a pierdut cu 1-3 în fața Kristinei Vramemcalieva.

Echipa de cadete a României, din care fac parte și Elena Zaharia și Camelia Mitrofan (ambele CS Farul), a învins în prima partidă Suedia cu scorul de 3-1. Perechea Elena Zaharia/Tania Plăian a cedat în fața suedezelor, în proba de dublu a acestui duel. În cel de-al doilea meci, contra Franței, elevele lui Marian Filipaș au pierdut cu 1-3. Elena Zaharia a fost învinsă cu scorul de 0-3 de Prithika Pavade. Franțuzoaica este considerată, la doar 11 ani, un fenomen în lumea tenisului de masă. Cadetele au fost învinse și în cea de-a treia partidă, 2-3 în fața Croației, și au pierdut astfel ocazia de a lupta în manșele eliminatorii. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3793 secunde