În mare formă! Elena Zaharia a câștigat competiția Top 12

124
În mare formă! Elena Zaharia a câștigat competiția Top 12 - elenazaharia-1465924899.jpg

Articole de la același autor

Timp de două zile, la Dumbrăvița (județul Timiș), s-a disputat concursul Top 12 la tenis de masă, pentru juniori lll (10-12 ani), competiție rezervată celor mai buni 12 sportivi la acest nivel de vârstă, printre care și sportivii constănțeni, coordonați de antrenorul Stelian Hașoti. 


Un exemplu elocvent legat de faptul că școala de tenis de masă a Constanței continuă să producă talente este Elena Zaharia, de la CS Farul. Sportiva de doar 11 ani, pregătită de către antrenorii Viorel Filimon, Elena Sebe, Anamaria Sebe și Stelian Hașoti, a câștigat detașat competiția, învingându-și fără drept de apel toți cei 11 adversari, cedând doar două seturi în drumul său către trofeu. 


Tot de la CS Farul, Andreea Grigore a terminat competiția pe locul 6 (șase victorii și cinci înfrângeri). 


La băieți, singurul reprezentant al celor de la CS Farul, Emir Culpedin, a avut la rându-i o evoluție bună, adjudecându-și medalia de bronz după ce a acumulat nouă victorii în cele 11 meciuri. 


Astăzi, la Tokyo, începe ITTF Japan Tour, competiție în care sunt angrenați și componenții lotului național de tenis de masă, precum Ovidiu Ionescu, Bernadette Szocs sau constănțeanca Eliza Samara, sub îndrumarea antrenorului Viorel Filimon. Cele două sportive sunt nevoite să treacă două tururi preliminare pentru a obține accesul pe tabloul principal. 


În manșa inaugurală a calificărilor, Eliza Samara o va întâlni pe Madhurika Patkar (India), iar Bernadette Szocs va juca cu Tamolwan Khethuan din Thailanda. Și Ovidiu Ionescu este în calificări și va juca împotriva câștigătorului dintre Wang-Wei Peng (Taipei) și Tomozaku Harimoto (Japonia).


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4763 secunde