Trofeul ITTF World Hopes ajunge din nou la Constanța

894
Trofeul ITTF World Hopes  ajunge din nou la Constanța - trofeul-1465141453.jpg

Articole de la același autor

Constănțeanca Elena Zaharia (12 ani) a câștigat, sâmbătă, turneul internațional ITTF World Hopes la tenis de masă, ce

s-a desfășurat la Doha (Qatar), destinat celor mai promițători jucători de tenis de masă din lume, cu vârste cuprinse între 9 și 15 ani. Competiția a aliniat la start 15 sportive împărțite în trei grupe de către patru și una de trei, cele mai bune două urmând să joace în sferturile de finală ale turneului.

Sportiva pregătită de Elena Sebe și Viorel Filimon la CS Farul Constanța a dat dovadă de maturitate și putere mentală, reușind să-și învingă toate adversarele.

"Sunt foarte bucuroasă de cum a evoluat Elena în acest turneu. În semifinală, ea a fost condusă cu 0-2 de către o jucătoare din Croația, însă a ascultat foarte bine indicațiile și a reușit să întoarcă soarta partidei. Adversara sa era mai mare și mai bine dezvoltată, așa că a trebuit să schimbăm tactica și să ne adaptăm din mers situației. Acum am fost anunțați că ne-am calificat direct la un turneu internațional în Shanghai, ce va avea loc în octombrie. Din păcate, nu ne-au dat prea multe detalii despre acest turneu, însă va fi unul foarte puternic cu siguranță", a declarat Elena Sebe, antrenoare la CS Farul Constanța.

Anul trecut, întrecerea masculină a fost câștigată de Cristian Pletea, de la LPS "Nicolae Rotaru" Constanța.

v v v

Sâmbătă și duminică, la Bistrița, a avut loc turneul TOP 12 juniori ll, destinat celor mai buni juniori din țară cu vârste cuprinse între 12 și 14 ani, unde fiecare sportiv a jucat în sistem "fiecare cu fiecare".

Pe tabloul feminin, Andreea Dudescu, de la LPS "Nicolae Rotaru" Constanța, a terminat pe locul secund, cu 9 victorii la activ. Primul loc a fost ocupat de Tania Plăian (LPS Bistrița), care și-a învins toate adversarele.

Camelia Mitrofan și Denisa Urîtu, legitimate la CS Farul, s-au clasat pe locurile patru, respectiv cinci. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3714 secunde