Medalii pentru jucătorii constănțeni, la Campionatul European

115
Medalii pentru jucătorii constănțeni, la Campionatul European - medalii-1468345117.jpg

Articole de la același autor

Echipa de juniori a României, prezentă la Campionatul European pentru juniori și cadeți la tenis de masă, de la Zagreb, a obținut medalia de bronz, după ce a fost învinsă în semifinalele competiției de naționala Italiei, scor 2-3. Punctele echipei României au fost reușite de către Cristian Pletea, de la LPS "Nicolae Rotaru", care a trecut de Daniele Pinto și Matteo Mutti cu scorul de 3-2. Din păcate, Rareș Sipoș (CSM Cluj), Alexandru Manole (CS Pristavu Câmpulung) și Dragoș Oprea (CSM Buzău), coordonați de antrenorul Mădălin Ionașcu, nu au reușit să obțină încă un punct pentru a duce România în ultimul act. 


Cristian Pletea a fost unul din cei mai buni jucători ai competiției, reușind să strângă nu mai puțin de 10 victorii din tot atâtea dispute și își lansează serios candidatura la obținerea unei medalii în proba de simplu. 


Performanță similară și pentru cadetele lui Marian Filipaș. Elena Zaharia și Camelia Mitrofan (CS Farul), alături de Tania Plăian și Kristina Varga, au pierdut disputa împotriva Rusiei cu 0-3 și au obținut astfel medaliile de bronz. Cele două sportive de la CS Farul nu au fost utilizate împotriva rusoaicelor. 


Junioarele României, Adina Diaconu, Andreea Dragoman, Andreea Clapa și Mihaela Plăeașu (CS Farul), vor juca finala competiției, în compania Serbiei, după ce au trecut în penultimul act de Rusia, scor 3-2. Punctul decisiv al partidei a fost reușit de Adina Diaconu, care a învins-o pe Daria Chernoray cu 3-0. Mihaela Plăeașu nu a fost utilizată împotriva Rusiei. Indiferent de deznodământul confruntării cu Serbia, tricolorele vor pune mâna pe medalii. 


În zilele următoare, vor începe probele la simplu, dublu și dublu mixt, unde vor participa toți cei 16 sportivi din delegația României.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.1736 secunde