"Flotila" României, bătălii grele la Europenele de la Moscova

216

Articole de la același autor

"Flotila" României s-a întors cu patru medalii (una de argint și trei de bronz) de la Campionatele Europene de kaiac-canoe, seniori, ce au avut loc în perioada 24-26 iunie, la Moscova. 


Echipajul de canoe dublu (C2) format din Iosif Chirilă și Victor Mihalachi a încheiat proba de 500 metri pe locul secund și și-a adjudecat medaliile de argint. La dublu kaiac fete, pe distanța de 1.000 de metri, Florida Ciuta și Iulia Țăran au obținut medalia de bronz, clasându-se în spatele echipajelor din Serbia și Ungaria. Tot pe locul trei s-au clasat și Iosif Chirilă, Adi Grozuță, Petre Condrat și Simion Cosmin, la canoe (C4), în proba de 1.000 de metri, cu o secundă în spatele Rusiei și Ucrainei. 


Ultima medalie a fost câștigată de Paula Postaru, în proba de canoe simplu pe 200 de metri. 


La competiția continentală, au fost prezenți și trei sportivi din județul Constanța: Daniela Varona (CS Farul), Cosmin Lulciuc și Mădălin Ciocan (ambii LPS - CS Agigea). 


Daniela Varona și Irina Lauric au încheiat finala probei de dublu kaiac (K2) pe distanța de 500 metri pe locul 9, același loc fiind ocupat și de Cosmin Lulciuc la kaiac simplu (K1), pe 200 de metri. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5172 secunde