Cătălina Ponor, primul "duel" contra Larisei Iordache, la Campionatul Național

376
Cătălina Ponor, primul

Articole de la același autor

În perioada 1-3 iulie, în Sala Polivalentă din Cluj Napoca, va avea loc a 69-a ediție a Campionatului Național individual Open și Campionatului Național al reprezentativelor de club, la care vor lua parte cele mai bune 90 de gimnaste și gimnaști ai României, ce dețin în palmares titluri olimpice, mondiale, continentale și naționale, reprezentând 15 cluburi.

CS Farul Constanța va fi reprezentată la această competiție de către Cătălina Ponor, multiplă medaliată olimpică, Maria Holbură, mezina lotului național de senioare, Carmen Glăvan și Ariadna Stanciu.

De notat este revenirea în concurs a Larisei Iordache, de la Dinamo București, cea care a suferit două operații în ultimele patru luni. Larisa va încerca să arate tot ce poate, fiindcă se scurg zilele până se vor anunța sportivii care vor reprezenta România la Jocurile Olimpice de la Rio de Janeiro, din această vară. Federația Română de Gimnastică trebuie să aleagă la feminin între Cătălina Ponor și Larisa Iordache.

Vineri, 1 iulie, va avea loc concursul masculin (între orele 16.00-18.30), sâmbătă, cel feminin (16.00-18.00), urmând ca finalele pe aparate să se dispute duminică (11.00-14.00). Toate cele trei zile de întreceri vor putea fi urmărite în direct pe TVR 2. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.2051 secunde