Cristian Pletea, fără greșeală la Campionatul European

156
Cristian Pletea, fără greșeală la Campionatul European - cristianpletea-1468257453.jpg

Articole de la același autor

Trei din cele patru echipe ale României deplasate la cea de-a 59-a ediție a Campionatului European de tineret la tenis de masă s-au calificat în semifinalele întrecerilor pe echipe, după ce au trecut de primele două tururi eliminatorii.

Echipa de juniori, din care face parte și constănțeanul Cristian Pletea, de la LPS "Nicolae Rotaru", alături de Rareș Sipoș, Alexandru Manole și Dragoș Oprea, a învins, cu scorul de 3-0, naționa-la Spaniei și va juca în turul următor contra Italiei. Pletea a adus un punct României, după ce l-a învins pe Javier Soria cu 3-0.

Echipa de junioare (Mihaela Plă-eașu, de la CS Farul, Adina Diaconu, Andreea Dragoman, Andreea Clapa) a învins, cu scorul de 3-0, Franța, și va juca în penultimul act al competiției împotriva Rusiei. Mihaela Plăeașu nu a fost utilizată în meciul contra Franței.

Ultima, dar nu cea din urmă, formația de cadete (Elena Zaharia și Camelia Mitrofan, de la CS Farul, Tania Plăian și Kristina Varga) a acces în semifinale după o victorie cu 3-1 împotriva Ucrainei, urmând să întâlnească echipa similară a Rusiei. Antrenorul Marian Filipaș a decis să se bazeze pentru meciul cu Ucraina doar pe două sportive, Tania Plăian și Kristina Varga, mai experimentate decât tinerele sportive constănțene.

Singura formație care a fost eliminată este cea de cadeți (Mihai Dămaciuc, Vlad Urloi, Cristian Bogdan și Emanuel Cocinschi), care a cedat, în primul tur preliminar, în fața Azerbaidjanului, scor 0-3. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.582 secunde